Friday, November 20, 2009

Coti yang membosankan!!!

nampak tak ape atas kuali leper itu?? APER??TAK NAMPAK???
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
Ha skang sudah nampak??????
Lamb panggang bersos barbeque + teriyaki
PIKIR2kanlah rase de eh!


Smlm n hari ni bibu coti 2 hari..cubaan menghabiskan coti yang tah bile nak abis..Sbb bibu ade 31 hari lagi tuk dihabiskan..by policy mmg kite tak boleh forward all..except 7 days..tapi my case is different..I jarang amik coti ...bile nak coti kene tunggu bos travel + akan disoal siasat ( mcm la aku ni pesalah kelas ke3!!) maka every month i try apply coti 2 hari tuk dihabiskan..DAN I JUGA TAK BOLE AMIK COTI SAMPAI 7 Hari in a row!!sbb kalo I amik coti pjg sure ..............................................................................................arghhhhhhhhhhhhhhh enuf said about office dan sekutu...now nak citer what I do for these 2 days.
I nak:

1. rehatkan otak2 sepenuhnya ( itu pon tak dpt hp ku berdering tanpa rehat)
2. rehatkan bdn cukup2 ( sedang berusaha...tgh donlod byk citer)
3. guling ngan anak2 (sgt seronok 2 org budak tu bile bibu ade kat rumah)
4. soping lauk dan masak best2!
5. makan lunch dgn aman (kat opis sentiasa mkn terkejar2 n tak tentu masa)
6. buat bunga fondant tuk December( terapi ni taw..jiwa rase tenang ngadap bende ni)
7. jahit kain mane2 yg koyak
8. temankan kakak buat keje/school work yg dia tak abiskan

OLEH ITU BIBU HARAP OBJECTIVE DI ATAS TERCAPAI!!!
JIKA TIDAK TAJUK DI ATAS AMATLAH SESUAI HEHEHEHE

Tuesday, November 17, 2009

Tiada tajuk yang sesuai

Aquaria- the 2nd Visit on 31/10/09

Cam malas nak cerita ceriti…mood ujung tahun + bebanan keje. Maka ini je yg sempat di upload. Aceli byk gamba..kebosanan untuk meng-upload gamba… simptom apakah???


Suka I tgk ikan ni..gomoks!!

This time bwk Nuha plak..sgt seronot de!



Wednesday, November 11, 2009

Kek Sebeday lagi ( jangan muntah eh)

The Beday Boy~Arman
Sape bilang gue tade boboy...INI la boboy gue hehehehe
Kek feveret Arman- Upin & Ipin (choc moist)

Kek tuk my Abah ~di bawa khas to Temerloh oleh Mak Su (my adik)
Kek coklat choist ganache
Aceli dah lama gambo ni 3 minggu lepas
(.......................... sgt lembap skang nak upload selembap cuaca di luar)