Tuesday, January 19, 2010

Cuppies pertama Tahun 2010

A day before new year, I have to make 57 cuppies for 3 Sets of 16 cuppies and 1 set of 9 cuppies.

The 3 sets ordered from same customer of Krimas cuppies

She ordered 3 set of New year cuppies with any color and design..senang bibu nak buat tade fenin2 hehe. TQ ye cik Fida for the order and ole2!!

Then i berkejar pulak siapkan order from my aunt tuk bibiknya..hepi beday ye bik holipah!~belated
For those yang tertanye2 mane i pegi..i'm still here working and doing the same routine of my piling works. So sesape yang nak cari I just call my hp no kay!

Friday, January 8, 2010

Selamat Thn Baru 2010

Ni mmg backdated entry!

Thn ni bibu harap byk kelebihan dlm kehidupan seharian kami,antaranya :
- lebih umo ( oo tidak… naik satu angka lagi)
- lebih anak (dlm perancangan hehehe)
- lebih rezeki (moga naik gaji lagi.Amin!)
- lebih berat ( berat dah bertambah 1kg ngeh3)
- lebih kasih sayang dan toleransi dlm keluarga
- lebih semangat dan tabah
- pendek kata sume nak lebih la hahaha

ooo ya baru nak citer sal kakak pegi sekolah. Thn 2010 juga tahun jejak kaki di sekolah rendah. Thn satu di sekolah tu ade 6 kelas dgn purata setiap kelas ade 40 org (rasa cam ramai benor).Alhamdulillah kakak ditempatkan dlm kelas 1 cemerlang . Smoga anak ibu terus cemerlang.Bibu tak kisah la kakak tak masuk kelas no 1 ngan 2, janji kakak boleh bwk diri, blaja dgn cemerlang dan boleh guide kwn2 lain. Thn ni kalo ade rezeki lebey bibu bwk kakak pegi kelas taekwondo ngan lukisan ye!!
muke kelat bgn awal hehe..tapi semangat kakak nak pegi skolah!
Sian beg roller PPG tu besar dan berat pulak.Tepaksa beli yg ringan dan kecik sket

note :
kitoang teman de 1st day , de masuk kelas pehtu balik. kol 1 baru amik kakak. Alhamdulillah de tak cerewet mungkin dah biasa pegi skolah sejak umo 4 thn. Cume skang ni dah nak masuk Jumaat biasala de akn hitung bila nak weekend plak!