Monday, March 22, 2010

Kuala Gandah - Lancang@Elephant Sanctuary


Coti Maulidur Rasul hari tu kitoang balik umah nenek n Aki. Lama x balik then plan pegi Kuala Gandah dlm 40 minit dari umah. Pulak mase tu panas nyer…org ramai giler..masuk percuma tapi kalo nak mandi or naik gajah kene pegi kul 2 ptg. Kitoang sampai dah kul 3 .Tapi cam geli lak bibu kalo nak mandi situ…gua duk dygkan..air jernih mengalir..redup dan cam dlm sungai dan utan lah..pesal eh? cam byk pembalakan je situ..hermmmmmmmm

Nampak satu lori rusa kat hiway karak..besar2 rusa

Here we r!!
Kene pakai sticket sbb dah lewat masuk ..uhuk!
hihi cambest je dorang mandi ngan gajah..splash splish!!

Huaaa...dari sungai trus nek atas
Baby elephant
Ati2 bang..kang kuar angin tataw wakaka


Pakcik ni suh kakak duk rapat2..sik! seraaaaam


cam unik je spesis apakah ini?

Friday, March 19, 2010

Feb's order

Ni cuppies order by kwn Cik Syapa kite tuk launch Smart Reader @ Kota Damansara Nini nama de..ni order paling byk so far bibu penah terima...theme kaler Smart Reader. TQ syapa n Nini!!

Date : 20 Feb
200 small cuppies choc and Vanilla flavor






Yang ini pulak order form cik Fida my regular customer for her clients.
Date : 21 Feb
Cuppies Vanilla flavor




Wednesday, March 17, 2010

Bingung..Bengang..Bangang..Bengong

Waaa lamanye gua tak hapdet!mmg manyak bz. Gamba kek and event berlambakan dlm kemera...huhuhu

Sikarang ini bibu sedikit ( bukan sedikt tapi baaanyaaak) BINGUNG sebab kene memilih antara TX dan GA. Tapi gua tak buleh merasa BENGANG sebab beban tanggungjawab as anak sulung ni mmg berat gua rasa dan itu satu amanah sebenarnya. Malah adalah BANGANG juga kalo sampai saat ini GUA tak capai ape2 keputusan lagi.Kalo asik campur darab tolak bahagi lama2 boleh jadi BENGONG gua!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!