Monday, March 14, 2011

MIxed Theme Cupcakes


Aceli sejak peknen ni, bibu dah tak amik order sgt.
Tengok tahap kesihatan badan.Tapi kalo tetibe ade mood ditambah keterujaan untuk mencuba sesuatu yang baru, bibu akan buat.Juga, bergantung kepada faktor penghantaran.
Sori bukan bibu cerewet, tapi kadang ade org jauh2 nak order,bibu minta maaf sangat ye sebab bibu tak buat penghantaran. Kalo nak order sama ada boleh amik di rumah, di pejabat atau weekend di mana itu kalo bibu kebetulan keluar.Bukan xmo buat komersial tapi masa, tenaga kerja dan tahap kesihatan yang agak kurang memuaskan saat ini.Insya Allah jika ade modal nanti mungkin buleh bukak kedai ke ( hehehe berangan dulu k).

Cupcakes ni bibu tak ingat bile tapi bulan lepas. KakSal - X Segamatian mintak bibu buatkan cupcakes untuk 'presentatation' kelas de. De sambung balaja di UITM Shah Alam dan ada kelas tiap Ahad. Maka bibu masih ade belen fondant untuk mulakan projek ni. Mula2 mmg penat betul..buat sekejap benti baring pastu sambung. Tapi bile dah tgk hasilnya...hehehe ilang sket la penat tu. Bertambah2 ilang penat + kegembiraan bile Kak Sal bagitaw group de dpt markah penuh untuk presentation ni. Bibu tumpang gembira!!!(kalo la dulu masa belajar bibu dah pandai buat camni kan senang???? satu kelas dapat mkn cupcakes kan?)

Notes:
Yang topper animal tu ade yang bibu tgk kat flickr Tortedecorate x silap.Yang lain2 ilham sendri.

No comments:

Post a Comment