Tuesday, January 15, 2013

adik manja

Bismillahirahmanirrahim.
Lama tak update.Kadang tak sempat.Kadang sempat tapi kekeringan idea. Lately bibu byk fikir.Otak penat dan tepu. Betul inginkan satu perubahan tahun 2013.Perubahan demi anak2. Bibu nak mereka lebih selesa. Semoga Januari merupakan permulaan yang baik buat kami sekeluarga dan anda semua. (nampak sgt kering idea, stereotaip resolusi tahun baru) hahaha.

Maka gambar ni je bibu ada dlm simpanan hp.Gambar bila tah bulan lepas rasanya. Si kecik ni kalau de bangun tdo kakak Dada de tade di sebelah , bangun cari kakak de. memang manja sangat ngan kakak Dada de. Kalau kakak Nuha tade de tak heran sgt. Ni tdo siap nak peluk2 dan pegang kakak de. Bibu rasa terkilan sket bila pisahkan mereka di taska yang berlainan. Tapelah Umair lagipon kakak sekolah pagi petang.Bibu ingat kalo cuti sekolah nanti kakak stay kat taska lama sama Umair. Senang sket bibu n Abie nak jemput. Sekarang balik keje kene fetch 3 tempat yang berlainan huhuhu..bibu redha. What choice do I have? NONE. *__*. 
Note:
Akan cuba update tentang cupcakes yang bibu buat baru2 ni. Memang teruja dpt order balik. Tapi maaf bukan maksud bibu dah bukak order balik, I akan tgk kelapangan masa dan theme yang dikehendaki. Kalo sesiapa inginkan kelainan, sila pm or email me at caw582@yahoo.com




No comments:

Post a Comment